Смачні шкільні коржики, спогад з дитинства

Інгредієнти:

Масло вершкове 100 г
Цукор 100 г
Яйце куряче 1 шт.
Борошно пшеничне 400 г
Розпушувач тіста 10 г
Молоко 100 мл
Сіль за смаком
Ванілін за смаком

Коржики —  це чудова ніжна випічка, яку ми всі обожнюємо з дитинства. 

Сьогодні ми з вами поділимося неймовірним рецептом домашніх коржиків, які вам неодмінно сподобаються.

Приготування:

1. Розм’якшене вершкове масло змішайте з цукром за допомогою вінчика або виделки.  Масло можна замінити маргарином. 

2. До суміші додайте яйце. Можна все перемішати вінчиком або використовувати міксер. 

3. Розпушувач тіста змішайте з вініліном та молоком. До змішаних інгредієнтів додаємо просіяне борошно. Половину висипаємо в миску, а решту сипимо на стіл. Замішуємо тісто, вона має бути м’яким та еластичним. 

4. Розкочуємо пласт тіста, завтовшки 7 міліметрів. Коржики можна вирізати круглою чашкою, а можна скористатися формочками для кексу. 

5. Випікати коржі при 180 градусах 15 хвилин. Коржики чудово ростуть в духовці. 

Готово! Куштуйте смачні та ароматні солодощі!