Дуже смачний тортик у якому поєднується сметанкове желе з фруктами та хрустиком. Якщо у вас немає часу , а хочеться солоденького і щоб усі члени родини були задоволені , тоді цей тортик для вас. Ви можете експериментувати з фруктами. Можна просто зробити сметанкове желе і додати хрустика і фруктів , перемішати , розкласти у порційні тарілочки , а можна зробити у вигляді торта. Одним словом , його зіпсувати неможливо 🙂
Інгредієнти
- 3 пакети желе (трьох кольорів)
- 1 л. сметани
- 1 ст. цукру
- 1 пачка (25 гр) швидкорозчинного желатину
- 300 грам крекеру з маком
- Фрукти для прикраси
Приготування
- Желе приготувати в меншій кількості води в половину, ніж вказано на пачці.
- У миску викласти харчову плівку, розкласти хаотично желе. Можна першим шаром викласти фрукти за бажанням-ківі, банан, мандарини , апельсини.
- Сметану кімнатної температури збити з цукром. Додати ванільний цукор. Желатин залити кип’яченою водою. Розігріти желатин (набряклий) в мікрохвильовці буквально по 10 секунд, перемішуючи поки розчинитися. Змішати з сметаною.
- В сметану додати печиво , перемішати і потім викласти поверх желе і фруктів і вирівняти. Це буде низ торта. Прибрати в холодильник. Через годину торт можна дістати з холодильника . Нам потрібно буде його перевернути.
- Берете плоску тарілку , накриваєте наш торт і повільно перевертаєте . Знімаємо плівку. Можна ставити чайник і звати усіх членів родини . Смачного!