Огірки по-корейськи з морквою на зиму
Інгредієнти:
Огірки – 4 кг
Морква – 1 кг
Оцет – 1 стакан
Рослинна олія – 1 стакан
Сіль – 100 г
Часник – 2 г
Перець червоний мелений – 1 ст.л.
Приготування:
Моркву натерти на великій тертці або краще на корейській.
Обрізати кінчики з огірків, розрізати їх на 4 частини, потім ще на 2 частини. З одного огірка виходить 8 шматочків.
З’єднати огірки та натерту морквину.
Додати сіль, цукор, часник, оцет, червоний перець, рослинну олію.
Все перемішати, залишити на 4 години настоюватися (найкраще залишити на ніч).
Для консервації огірків з морквою по-корейськи на зиму: розкласти салат по банках, закрити кришками, стерилізувати 10 хвилин, після закатати й зберігати до зими).
Смачного!