Є щось незбагненно прекрасне в тому, як смакує яблучний пиріг. Здавалося б, тісто та яблука – усе так просто, але ж і вигадати щось краще складно. Тим паче свій особливий пиріг з яблук існує в кожній кухні світу, а фірмовий рецепт точно є в усіх, хто любить користуватися духовкою.
Інгредієнти:
- Яйця – 3 шт.
- Цукор – 150 г
- Вершкове масло – 80 г
- Молоко – 180 мл
- Борошно – 300 г
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Яблука – 3 штуки
Рецепт приготування:
- Яйця змішати з цукром до пишної світлої маси (використовуємо міксер).
- Додати розтоплене вершкове масло і молоко. Перемішати.
- Всипаємо в масу просіяне борошно, розпушувач і перемішуємо міксером до однорідності.
- Яблука чистимо, ріжемо кубиками і додаємо в тісто. Перемішуємо.
- Форму змащуємо олією, виливаємо тісто та відправляємо в розігріту духовку до 180 ° C на 30-35 хвилин.
- Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою. Смачного!