Дуже простий, але неймовірно смачний рулет до чаю!

Рулети до чаю готувати швидше і простіше, ніж торти. Але смак у них дуже схожий. Приготуйте будь рулетик з добірки, і ваші рідні та гості скажуть вам спасибі.

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 склянки;
  • Цукор – 1 склянка;
  • Кефір – 1 склянка;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Сода – 1 ч. л .;
  • ванілін;
  • Варення для начинки.

приготування:

Перш за все, включаємо духовку і розігріваємо до 250 градусів.

У кефір додаємо соду.

Яйця необхідно збити з цукром і ввести в отриману масу кефір, борошно і ванілін.

Тісто необхідно ретельно розмішати, щоб не було грудочок.

Викладаємо на деко пергамент.

На пергамент необхідно вилити наше тісто і вирівняти його по всій поверхні, щоб добре пропеклося і було рівномірним.

Відправляємо тісто в духовку на 8-9 хвилин.

Готовий корж швидко перекладаємо на вологий рушник і викладаємо начинку.

Потім, за допомогою рушника звертаємо тісто в рулет.

Ми залишаємо наш десерт остигати.

Важливо! Не знімати рушник до повного охолодження тіста, щоб рулет не втрачав гарної форми.
Перед подачею десерт необхідно посипати цукровою пудрою.

You cannot copy content of this page