Готую його постійно!Неймовірно ніжний торт без випічки! Мінімум зусиль, максимум задоволення!

Ніжний сирний крем, хрусткі шматочки печива і ароматні часточки апельсина: все разом це неймовірно смачно.

Продукти:

  • 40 г желатину;
  • 1 великий апельсин;
  • 120 мл води;
  • 700 г сиру;
  • 200 мл сметани;
  • 150 г цукру;
  • ванілін – за смаком;
  • 150 г печива.

Як готувати:

  1. Желатин викладаємо в склянку, заливаємо дуже гарячою водою (але не киплячою) і перемішуємо до повного розчинення.
  2. У миску викладаємо сир, додаємо до нього сметану, ванілін і цукровий пісок. Сметану для приготування випічки намагайтеся використовувати густу, з високою жирністю. Збийте все блендером до однорідності.
  3. При бажанні, ви можете використовувати готову сирну масу, яка продається в магазинах. Тоді в неї додавати нічого не потрібно: ні цукор, ні ванілін.
  4. Апельсин (можна і більше взяти, ніж за рецептом) очищаємо від шкірки, розрізаємо на невеликі шматочки часточки і виймаємо все насіння, знімаємо всі білі прожилки.
  5. Остиглий желатин ще раз перемішуємо і вливаємо його в підготовлену сирну масу. Швидко все перемішуємо. У силіконову форму для випічки кексів викладаємо невеликий шар сирної маси, посипаємо шматочками апельсинів.
  6. Робимо наступний шар сирного крему – і знову апельсини. Заливаємо шар крему і викладаємо на нього печиво, поламане на невеликі шматочки. Знову сир, а на нього – печиво.
  7. Останнім шаром викладаємо сирним крем, струшуємо форму, щоб маса рівномірно розподілилася. Відправляємо форму з тортом в холодильник, на 2-3 години (а ще краще – на ніч), до повного застигання.
  8. Форму перевертаємо і викладаємо торт на блюдо сервіровки.

Дуже красивий і смачний десерт не тільки урізноманітнює ваше повсякденне меню, але і стане справжньою окрасою святкового столу.