Всім привіт) Продовжуємо консервувати, і на черзі мій улюблений салат з баклажанів та шампіньонів, дуже рекомендую приготувати.
Інгредієнти:
1кг шампіньонів,
1 кг баклажанів,
1 кг помідорів,
0,5 кг перцю,
0,5 кг цибулі
0,5 кг моркви ( вага овочів в очищеному вигляді),
1 скл.оліі (250),
1 ст.л солі ,
150 гр цукру,
80 гр .оцту.
Приготування:
Усе порізати ( як на фото), (моркву кришила слайсами ножем для капусти), скласти в каструлю (крім оцту). Довести до кипіння ,варити 40хв, додати оцет, варити 5хв.
Розкласти у стерильні банки .
З порції виходить 8 банок по 0,5 л Закутати до повного охолодження.
Смачного!!!