Яблучне варення часточками вийшло запашне, на смак просто смакота.

Мені подобається, коли взимку відкриваєш банку заготовок і використовуєш для приготування запашної домашньої випічки. Також, із задоволенням беру краюшку свіжого хліба з зернами, а зверху викладаю дві-три ложки яблучного варення! Якось по-особливому затишно і тепло стає!

Інгредієнти:
яблука – 2 кг
цукор – 1 кг
лимонна кислота – на кінчику ножа.
Покроковий рецепт приготування:

  1. Яблука я промиваю, нарізаю на невеликі шматки і відправляю глибоку каструлю.
  2. У каструлю до яблук пересипаю цукор. Перемішую все. Залишаю яблука в цукрі на годину.
  3. Ставлю каструлю на плиту. Доводжу до кипіння і додаю лимонну кислоту. Варю 10 хвилин.
  4. У стерильні банки перекладаю варення. Закатую кришки.

Ось такий у мене простий рецепт яблучного варення! Всього 10 хвилин, а результат приголомшливий!

Розповідайте в коментарях, як готуєте яблучне варення ви?

You cannot copy content of this page