Горяча картопляна ковбаса буде найсмачнішою стравою на святковому столі.
Картопляна ковбаса – дуже смачна страва, яку можна зустріти в багатьох слов’янських кухнях.
Інгредієнти:
- 1,5 кг картоплі
- 250 г грудини
- 300 г печериць
- 2 цибулини
- 3 м натуральної оболонки для ковбаси
- 2-3 ст. л. рослинної олії
- перець і сіль за смаком
Спосіб приготування:
1. Добре вимийте оболонку для створення ковбаски.
2. Почистьте картоплю та потріть її на терці.
3. Дрібно поріжте цибулю та обсмажте її на сковорідці з олією.
4. Поріжте гриби та грудину на дрібні кубики, висипте до цибулі та залиште обсмажуватись до готовності.
5. Усі інгредієнти добре перемішайте і помістіть в оболонку для ковбаси. Наприкінці залишіть трохи місця, туго перев’яжіть ниткою. Але зробіть кілька проколів зубочисткою на кожній ковбасці.
6. Помістіть картопляні ковбаски в духовку і випікайте 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.
7. Ваша смачна страва готова!
До картопляних ковбасок може смакувати будь-який соус, обирайте той, який вам до душі. А можна обійтись і без нього, а просто підсмажити шкварки і додати сметани.
А ви коли-небудь готували картопляні ковбаски?