Такий рецепт пирога з яблуками, найпростіший і найсмачніший з усіх мені відомих.

Пиріг з яблуками: готуємо швидко і просто. Для замішування тіста Вам навіть не знадобиться міксер. Досить буде звичайного віночка і трохи зусиль з Вашого боку.

Інгредієнти:

  • чотири яблука
  • склянка муки
  • 150 грам цукру
  • п’ять яєць
  • 15 грам ванільного цукру (за бажанням)
  • 60 грам сметани
  • вершкове масло – 100 грам
  • 10 грам розпушувача
  • кориця – хто любить
  • дрібка солі

Приготування:

Спочатку збиваємо яйця вінцем, потім до них додаємо цукор, сіль і потім збиваємо все разом тим же методом. Розтоплене і остигле вершкове масло підмішуємо до маси. Після цього додаємо сметану, ванільний цукор і розпушувач. В кінці підмішуємо просіяне борошно.

З яблук знімаємо шкірку, нарізаємо шматочками і перемішуємо з тістом.

Готове тісто розподіляємо по формі, дно якої застеляємо пергаментом.

Ставимо запікатися пиріг в духовку на 20 хвилин. Дотримуємося температурного режиму в 180 градусів.

Для начинки підійдуть навіть ягоди, будь-які фрукти або сухофрукти. Пам’ятайте, якщо Ви вирішили приготувати пиріг з ягодами, то перед додаванням їх до тіста, змішайте їх з крохмалем. Зверху пиріг присипаємо цукровою пудрою. Якщо Ви любите корицю, то можна перемішати її з цукровою пудрою.

You cannot copy content of this page