Солодкий, ароматний і хрумкий болгарський перець прикрашає будь-які салати.

Солодкий перець на прилавках магазинів зустрічається цілий рік, проте це овоч вираженої сезонності, і купувати його бажано з середини літа до кінця осені.

Інгредієнти:

1кг солодкого товстокорого різнокольорового перцю

0,5-1кг щільних помідорів (найкраще сливок)

0,5кг твердих (зелених) яблук

3-4 зубчики часнику

Маринад

0.5л води

80-100мл оцту 9%

3-4ст.л.олії

1ст.л.солі з гіркою

3-4ст.л.цукру

3-4 лавр.листочка

8-10 горошин черного перцю

Приготування:

Нарізати перець і яблука скибочками без насіння, помідори четвертинками, часник тонкими слайсами.

Зварити маринад, помістити в нього овочі, довести до кипіння, варити 5 хвилин з моменту закипання..

Розкласти в стерилізовані баночки, закрутити, перевернути до охолодження.