Пельмені тепер у мене не лопаються під час варіння, а тісто тонке та еластичне.

Смак, ситність і зручність зберігання зробили пельмені винятково популярними. Рецепт смачних пельменів Ви знайдете саме у нас! Дивовижне тісто, яке ідеально ліпиться, не висихає, відмінно розкачується і не розвалюється після готовності.

Інгредієнти:
Тісто:

Борошно – 600-650 гр.
Сіль – 1 ч. л.
Вода – 190 мл.
Соняшникова олія – 60 мл.
Яйця – 2 шт.
Фарш:

Фарш – 600 гр.
Цибулина – 2 шт.
Часник – 3-4 зубчики.
Вода – 70 мл.
Сіль – 1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування:
У миску просіюємо 500 г борошна, зробимо поглиблення, розбиваємо 2 яйця і додаємо сіль 1 ч.л, трохи перемішаємо яйця.

В окремій мисці змішаємо 190 мл гарячої води, але не киплячої, з олією 60 мл.

Замішуємо тісто спочатку вилкою, потім руками на столі, поступово додаючи ще 100-150 г борошна. Добре вимішуємо до однорідності і гладкості, тісто має вийти трохи тугим, даємо йому полежати.

Цим часом приготуємо фарш. У блендері подрібнити 2 цибулини і 3-4 зубчики часнику, додати до фаршу, посолити, додати чорний перець за смаком і воду 70 мл. для соковитості. Все добре перемішуємо ложкою. Завдяки такій процедурі фарш буде повітряним і стане ще соковитішим.

Все готово, тепер можна приступати до ліплення пельменів.

You cannot copy content of this page