Готую так вже 10 років, смачніше я ще не їла!  Соковите манго з гарбуза нa зимy.

Ну дуже смачний! Його можна просто їсти шматочками або додавати у випічку, торти, желе та інші десерти. На зиму готую манго з гарбуза. Всі хто пробував, не можуть відрізнити від справжніх .

Інгредієнти:

Гарбуз – 3 кг ( чистої ваги )

Апельсин – 3 шт

Лимон – 1 шт

Лимонна кислота – 10 г

Цукор – 600 г

Приготування:

Гарбуз почистити та порізати на невеликі кубики чи полоски, апельсин та лимон теж ріжемо такими кубиками. Перемішуємо все, додаємо цукор та лимонну кислоту і лишаємо все на 3 години, періодично помішуючи, щоб пустився сік. Далі гарбуз пересипаємо в банки, апельсин та лимон можна теж туди додати, а можна і не кидати. Заливаємо сиропом, який утворився, та ставимо стерилізувати на 30 хв. Якщо хочете, щоб кубики вийшли м’якшими, можна довше це робити. Закриваємо залізними кришками та укутуємо до ранку.

You cannot copy content of this page