Оригінальний паштет з баклажанів з печінкою на зиму. Раджу взяти на замітку цей простий і доступний рецепт.

Цікаве, корисне і смачне блюдо з найбільш звичних інгредієнтів. У сезон неодмінно спробуйте! Можна подати як самостійно, так і з будь-яким гарніром.

Приготування:

Беремо по 1,5 кг очищених моркви і цибулі. Моркву тремо на грубій тертці, цибулю – кубиком. Баклажани ( 3 кг неочищених) почистити, нарізати кубиком 1,5/1,5 см. Курячу печінку 2 кг, нарізати невеликими кусочками. Моркву з цибулею спасерувати в 0,5 л олії + 1 ст.л. солі, потім додати баклажани, вимішати, додати ще 1 ст.л. солі, трошки протушити ( приблизно 5 хв), додати печінку, тушкувати 6 хв під кришкою, помішуючи, додати ще 1 ст л. солі, 2 банки томатної пасти, 1 л води, 3 ст.л. цукру, 1 ст л. меленого чорного перцю, 1 ст.л. сушеного базиліку, протушити ще 10 хв, розкласти в чисті сухі банки, стерелізувати 1 годину. Вихід 21 баночка, і трохи в тарілці( десь грам 300).

Це дуже смачно.