Ну, дуже смачна! Швидкий і легкий спосіб маринування капусти.

Пропоную Вам досить простий рецепт смачної, дуже соковитої та хрусткої маринованої капусти – салат до улюбленого гарніру. Таку капусту я готую цілий рік.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – 0,300 кг.;
  • Капуста – 1000 гр.;
  • Морква свіжа – 0,200 кг.;
  • Часник – 3 зубки;
  • Цукор – 1,5 столові ложки;
  • Сіль – ½ столової ложки;
  • Вода – 100 мл.;
  • Олія рафінована – 100 мл.;
  • Оцет столовий – 20 мл.

Приготування:

  1. Нашаткуйте капусту.
  2. Перекладіть у велику миску, додайте спеції та перемішайте трохи притискаючи її.
  3. Натріть моркву на тертці з великими отворами.
  4. Перець наріжте тонкими смужками.
  5. Часник вичавите.
  6. Перемішайте всі овочі між собою.
  7. Додайте оцет та олію, перемішайте.
  8. Налийте у капусту воду кімнатної температури та притисніть її тарілкою. Зверху поставте банку з водою, щоб капусту придавити.
  9. Залишіть пару годин постояти при кімнатній температурі.
  10. Після покладіть її у скляну банку та відправте у холодильну камеру для зберігання.

Смачного!

You cannot copy content of this page