Такий салат стане прикрасою вашого святкового столу. Інгредієнти всі натуральні та корисно впливають на організм.Вітамінний та поживний салат на зиму. Відкрила баночку, і страва готова.
Інгредієнти:
- Квасоля біла – 3000 грамів;
- Цибуля – 2000 грамів;
- Морква свіжа – 2000 грамів;
- Зелень петрушки – 20 грамів;
- Перець чорний, мелений – ½ чайної ложки;
- Олія рафінована – 500 мл.;
- Томатний соус – 500 мл.;
- Оцет – 4 столові ложки;
- Сіль кухонна – 60 грамів;
- Цукор – 60 грамів.
Приготування:
- Зваріть квасолю у підсоленій воді.
- Наріжте цибулю не великим кубиком.
- Моркву натріть на тертці з великими отворами.
- Цибулю та моркву обсмажте до повного приготування.
- До овочів додайте квасолю, спеції та протушкуйте все разом протягом 15 хвилин.
- Киплячий салат розкладіть у чисті банки та потім простерилізуйте пів години.
- Після закатайте банки кришками.
Приємного апетиту!