Така заготовка дуже сподобається всій родині і гостям. Рецепт салату з баклажанів і грибів на зиму. Салат виходить ситним і смачним!
Інгредієнти:
Баклажани – півтора кілограма;
Болгарський солодкий перець – пів кілограма;
Ріпчасту цибулю – пів кілограма;
Свіжі печериці – один кг;
Кам’яна сіль – одна стол. ложка;
Цукор пісок – 150 г;
Харчовий оцет – 100 мл;
Олія соняшникова.
Приготування:
Проваріть в воді баклажани протягом 10 хвилин або запечіть в духовці, потім зніміть шкірку і наріжте кубиками.
Ріпчасту цибулю очистіть, поріжте на кубики і обсмажте в олії.
Болгарський перець очистити, нарізати кубиками і обсмажте в олії на максимальному вогні в іншій сковороді.
Шампіньйони промийте і поріжте на скибочки і обсмажте швидко на великому вогні.
Складіть всі підготовлені раніше продукти в ємність, посоліть, додайте цукор і оцет. Добре все перемішайте.
Проваріть салат після закипання протягом 20 хвилин.
Киплячим розкладіть по стерильним скляним банкам і закатати герметично.
Смачного!