Такий варіант страви сподобається як дорослим, так і дітям. Така страва стане смачним доповненням до улюбленого стейка, або шматка червоної риби.
До того ж від такої страви не відмовляться вегетаріанці або ж ті, хто віддає перевагу роздільному харчуванню.
Інгредієнти:
картопляне п’юре – 800 г
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
масло – 50 г
куряча грудка – 1 шт.
яйце – 1 шт.
сіль, перець – за смаком
зелень
Приготування:
- Моркву та цибулю ріжемо кубиком.
- На сковороді розтоплюємо 50 масла і обсмажуємо моркву і цибулю.
- Куряче філе ріжемо маленькими шматочками та додаємо в сковорідку до овочів. Солимо та перчимо за смаком і тушимо до готовності.
- Змішуємо філе з овочами з картопляним п’юре. Додаємо 1 яйце, подрібнену зелень. Перемішуємо, формуємо кульки і обсмажуємо на маслі з двох сторін.
Подаємо з улюбленим соусом.