Смачні малосольні огірочки легкі у приготуванні, є чудовим доповненням до обіднього столу.

Якщо вам набридли звичайні свіжі огірки і ви хочете урізноманітнити свій стіл, приготуйте малосольні огірочки за цим елементарним рецептом. Огірки, заготовлені таким чином, виходять дуже хрусткими та смачними, це ідеальне доповнення літніх страв.

Інгредієнти:

  • огірки — 1 кг;
  • часник — 2-3 зубчики;
  • сік лимона — 4 ст.л;
  • рослинна олія — 50 мл;
  • сіль — 1 ч.л;
  • цукор — 2 ч.л;
  • кріп — за смаком.

Приготування:

Наріжте огірки на брусочки. Додайте до огірків подрібнений часник, лимонний сік, олію, сіль, цукор і зелень і добре перемішайте.

Перекладіть заготовку у банки.

Закрийте кришками та поставте в холодильник мінімум на 3 години. За цей час огірки добре просоляться і будуть готові до подачі столу.

You cannot copy content of this page