Швидкий і простий рецепт бісквітного рулету. Рецепт хороший тим, що ви можете кожен раз міняти начинку і отримувати новий десерт: будь-яке варення, макова начинка, крем заварний або сметанний, сухофрукти з медом або сирна маса.
Інгредієнти:
- Борошно – 1,5 склянки;
- Цукор – 1 склянка;
- Кефір – 1 склянка;
- Яйця – 2 шт .;
- Сода – 1 ч. л .;
- ванілін;
- Варення для начинки.
приготування:
Перш за все, включаємо духовку і розігріваємо до 250 градусів.
У кефір додаємо соду.
Яйця необхідно збити з цукром і ввести в отриману масу кефір, борошно і ванілін.
Тісто необхідно ретельно розмішати, щоб не було грудочок.
Викладаємо на деко пергамент.
На пергамент необхідно вилити наше тісто і вирівняти його по всій поверхні, щоб добре пропеклося і було рівномірним.
Відправляємо тісто в духовку на 8-9 хвилин.
Готовий корж швидко перекладаємо на вологий рушник і викладаємо начинку.
Потім, за допомогою рушники звертаємо тісто в рулет.
Ми залишаємо наш десерт остигати.
Важливо! Не знімати рушник до повного охолодження тесту, щоб рулет не втрачав гарної форми.
Перед подачею десерт необхідно посипати цукровою пудрою.