Яблука в тісті – смачно і приголомшливо красиво. Оригінальне блюдо можна приготувати з різними начинками.

Вони дуже просто готуються, чарівно виглядають та дуже смачні та ароматні. Відмінний варіант для чаювання, а ще їх можна давати дітям у школу в якості перекусу.

Якщо яблука вже набридли, або ви їх не дуже полюбляєте — теж саме можна зробити з кільцями консервованого ананаса.

Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто
  • яблука
  • яйце
  • цукор
  • кориця

Приготування:

Нарізаємо яблука кільцями, для виймання серцевини можна використовувати звичайну кришечку з під пляшки. Робіть отвір не дуже малим інакше буде важко протягати в нього тісто.

Тоненько розкочуємо листкове тісто і нарізаємо його смужками шириною в сантиметр-півтора.

Далі накручуємо смужки з тіста на яблучне кільце.

Змазуємо слойки жовтком, розведеним зі столовою ложкою води.

Посипаємо сумішшю цукру та кориці.

Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин. У кінці можна притрусити цукровою пудрою.

You cannot copy content of this page