Така ситна та оригінальна страва, вам точно сподобається.

“Королівські котлети” з начинкою в картопляній шубці. Ситна та оригінальна страва

Смачні котлети з начинкою у картопляній шубці сподобаються всім. 

“Королівські котлети” з начинкою в картопляній шубці. Ситна та оригінальна вечеря

Інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль та перець, спеції.

Для начинки:

  • сир твердий, 150 г;
  • болгарський перець, 100 г;
  • зелень;
  • яйця, 2 шт.;
  • сіль, перець, спеції;
  • картопля, 500 г;
  • борошно, 100 г;
  • олія соняшникова, 20 г.

Приготування:

Картоплю натираємо на великій тертці.

Яйця змішуємо із сіллю та збиваємо вилкою до однорідності.

Фарш змішуємо з яйцем, тертою цибулею, сіллю, перцем і спеціями на ваш смак. Добре вимішуйте масу до однорідності.

Трем сир, змішуємо з нарізаним дрібним кубиком солодким перцем, зеленню.

На столі розкладаємо плівку, викладаємо фарш, зверху сирну начинку і формуємо з нього ковбаску, обертаємо плівкою та відправляємо у морозилку на 3 години.

Ріжемо застиглий фарш порційними кружечками.

Паніруємов борошні кожен шматочок, потім в яйце і обертаємо тертою картоплею.

Обсмажуємо на олії з двох сторін до рум’яності на невеликому вогні.

Якщо ви ще зробите до котлеток соус із майонезу, гірчиці та зелені, додасте салат зі свіжих овочів, вечеря буде просто королівською.

You cannot copy content of this page