Швидкий салат із огірків. Незвичайний смак: ніжна та ароматна заправка.
Огірки доречні у більшості видів салатів та закусок. Вони чудово гармонують з м’ясом, рибою, крабовими паличками, сиром, сиром, фруктами чи морепродуктами.
Інгредієнти:
- огірки свіжі, 1шт;
- цибуля червона або звичайна, 1 шт;
- сметана, 1 ст.л;
- оцет винний чи звичайний, 0.5 ст.л;
- кріп, сіль, перець.
Приготування:
Для яскравого смаку салату, звичайно, краще використовувати винний або яблучний оцет, тоді заправка і надає салату оригінальності.
Огірок ріжемо у довільному порядку. Цибулю тонкими півкільцями і заливаємо крижаною водою, щоб вона віддала свій різкий смак. Потім зливаємо воду, просушуємо на паперовому рушнику.
Просушуємо на паперовому рушнику і огірки. Змішуємо огірки та цибулею.
Змішуємо сметану з оцтом, додаємо пучок дрібно різаного кропу, трохи присолюємо.
Заправляємо салат заправкою, перчимо і перемішуємо.
Оригінальний смак салату, який заправляється сметанним соусом з кропом та оцтом, просто не передається. Багато хто вже і забув, наскільки смачним буде салат зі свіжих овочів, коли його заправляють сметаною, всі більше звикли використовувати майонез.