Швидкий і смачний салат: ніколи не втомлюся готувати. Його можна подавати з сосисками, відбивними, будь-якими рибними і м’ясними стравами.
Інгредієнти:
- картопля, 6 шт;
- цибуля, 1 шт;
- цукор, 1 ч.л;
- сіль, 0.5 ч.л;
- винний або яблучний оцет, 1 ст.л;
- окріп;
- огірки мариновані, 6 шт;
- зелень;
- молоко, 50 мл;
- олія, 100 мл;
- сухий часник, сіль, перець по 1/3 ч.л;
- гірчиця і оцет по ½ ч.л.
Приготування:
Відварюємо картоплю в мундирах, охолоджуємо, очищаємо і ріжемо кубиками.
Цибулю ріжемо кубиком і маринуємо в окропі з сіллю і цукром, оцтом протягом 15 хвилин, зливаємо і відтискаємо рідину.
Змішуємо картоплю і цибулю, рубану зелень.
Молоко змішуємо з олією та сіллю, збиваємо занурювальним блендером до густого стану.
Всипаємо в соус всі спеції та сіль, перебиваємо масу ще раз.
Заправляємо салат соусом, перемішуємо і подаємо до столу до самих різних страв.
Це найпростіший і легкий рецепт смачної і ситної страви, яку можна навіть просто їсти без доповнень у вигляді закусок або гарнірів.