Такий салат ви точно не пробували, всі продукти ідеально поєднуються. До речі, якщо не любите серце, замініть його на язик або яловичину. Так навіть шинку можна взяти, звичайно смак зміниться, але теж буде смачно, я в цьому навіть не сумніваюся.
Інгредієнти:
- Серце варене – 250 г
- Баклажан великий – 1 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Огірки мариновані – 3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Майонез – за смаком
- Сіль за смаком
Приготування:
Отже, для початку зварила яловиче серце в підсоленій воді, потрібно близько 2 годин.
Потім остудила субпродукт і нарізала на маленькі шматочки.
ПОРАДА! Щоб серце не обвітрилося і залишалося соковитим, остуджую його в бульйоні або у воді.
Дрібно нарізала мариновані огірки.
Зварила яйця круто, охолодила, очистила і нарізала на маленькі кубики.
Обсмажила до м’якості на соняшниковій олії нарізану цибулю і натерту на великій тертці моркву.
Потім нарізала баклажан на невеликі шматочки і відправила в сковорідку до овочів. Обсмажила до готовності, приблизно хвилин 10.
Злегка охолодила і виклала в салатник.
Трохи посолити салат, заправила майонезом і перемішала. Перед подачею посипала петрушкою.