Печиво за цим рецептом виходить настільки ніжним, що просто тане в роті. Все просто та швидко

Швидкий рецепт, завжди готую. М’яке як булочки: ніжне яблучне печиво. У сезон яблук можна робити різні види здоби з таким ароматним і смачним фруктом.

Інгредієнти:

  • яйця, 3 шт.;
  • масло вершкове та цукор по 100 г;
  • розпушувач, 1.5 ч.л;
  • сіль дрібка, ваніль за смаком;
  • борошно, близько 310 г;
  • яблука, 500 г;
  • сухофрукти за смаком, 30 г

Приготування:

З сухофруктів ви можете брати все, що вам подобається, родзинки або курагу, чорнослив, горіхи.

Всі продукти повинні бути кімнатної температури.

Змішуємо яйця із сіллю та збиваємо міксером до пишності.

Частинами вводимо цукор і збиваємо до густої та білої маси близько 5 хвилин.

Всипаємо ваніль, додаємо розм’якшене вершкове масло, збиваємо до однорідності.

Борошно просіюємо і змішуємо з розпушувачем.

Всипаємо частинами борошно і вимішуємо лопаткою.

Маса буде липкою, густою, але якщо вона дуже розтікається і не тримає форму, додайте трохи борошна, але не пересипайте, щоб печиво не стало жорстким.

Яблука ріжемо кубиком і змішуємо з тістом. Додавайте за смаком сухофрукти.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо порційно тісто по столовій ложці.

Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин, але перевіряйте готовність зубочисткою.

Остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.

Дуже м’яке, пишне та ароматне печиво готуємо швидко, але і результат, який у вас вийде, також швидко зникає зі столу. Яблука беріть із кислинкою, щоб створити баланс солодкого тіста та начинки.

You cannot copy content of this page