Досить цікавий салат з куркою і смаженими грибами

Він дуже швидко готується, а підійде не тільки для повсякденного, але й святкового столу. Гриби можна використовувати будь-які, самі швидкі в приготуванні – печериці. Але більш цікавий смак і аромат дають білі гриби. Їх звичайно готувати трохи довше, але це того варто.

Інгредієнти:

  • 350 грам грибів
  • 1 куряче філе
  • 4 курячих яйця
  • 3 огірки
  • сіль, перець за смаком
  • майонез

Приготування:

Гриби промиваємо та нарізаємо пластинками. Кладемо на суху сковороду і обсмажуємо до випаровування вологи. Потім додаємо соняшникову олію, сіль і перець за смаком. Обсмажуємо до золотистого кольору.

Куряче філе нарізаємо пластинками і кладемо на сковороду з олією, солимо і обсмажити з двох сторін до рум’яної скоринки. Готове філе нарізаємо невеликими шматочками.

Курячі яйця відварюємо до готовності, очищаємо від шкаралупи і нарізаємо шматочками. Огірки нарізаємо тонкими смужками.

Всі підготовлені інгредієнти перекладаємо в миску, додаємо сіль, перець і майонез. Все добре перемішуємо і подаємо до столу.

You cannot copy content of this page