Він дуже швидко готується, а підійде не тільки для повсякденного, але й святкового столу. Гриби можна використовувати будь-які, самі швидкі в приготуванні – печериці. Але більш цікавий смак і аромат дають білі гриби. Їх звичайно готувати трохи довше, але це того варто.
Інгредієнти:
- 350 грам грибів
- 1 куряче філе
- 4 курячих яйця
- 3 огірки
- сіль, перець за смаком
- майонез
Приготування:
Гриби промиваємо та нарізаємо пластинками. Кладемо на суху сковороду і обсмажуємо до випаровування вологи. Потім додаємо соняшникову олію, сіль і перець за смаком. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Куряче філе нарізаємо пластинками і кладемо на сковороду з олією, солимо і обсмажити з двох сторін до рум’яної скоринки. Готове філе нарізаємо невеликими шматочками.
Курячі яйця відварюємо до готовності, очищаємо від шкаралупи і нарізаємо шматочками. Огірки нарізаємо тонкими смужками.
Всі підготовлені інгредієнти перекладаємо в миску, додаємо сіль, перець і майонез. Все добре перемішуємо і подаємо до столу.