Може виступати в якості гарніру, виходить смачним і дуже апетитним. Салат обов’язково буде вам до смаку, тому швидше за зберігайте рецепт.
Інгредієнти:
- 400 грам буряка
- 100 грам сиру
- 2 курячих яйця
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
- зелень
- майонез
Приготування:
Буряк очищаємо і натираємо на грубій терці. Злегка віджимаємо від зайвого соку і перекладаємо в салатник. Сир також натираємо на грубій терці.
Курячі яйця кладемо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Проварюємо 7-10 хвилин, потім гарячу воду зливаємо і заливаємо їх крижаною. Залишаємо в такому вигляді на 5 хвилин, потім охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи і нарізаємо кубиком. Сир і яйця додаємо до буряка.
Часник очищаємо від лушпиння і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо до решти продуктів. Все солимо і перчимо до смаку, заправляємо сметаною або майонезом, прикрашаємо зеленню, а потім подаємо до столу.
Салат виходить яскравий, соковитий і надзвичайно смачний. Він красиво виглядає, має цікавий смак і зовнішній вигляд.