Такий салат можна готувати хоч кожен день і, звичайно ж, поставити на святковий стіл.
Інгредієнтити:
- 250 грам курячого філе
- 200 грам маринованих опеньків
- 5 курячих яєць
- 200 грам сиру
- 250 грам кукурудзи
- 250 грам маринованих огірків
- 1 цибулина
- 100 грам майонезу
- пів чайної ложки паприки
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Яйця відварюємо круто, охолоджуємо і очищаємо від шкаралупи.
Куряче філе солимо і перчимо до смаку, змащуємо паприкою і залишаємо маринуватися на 1 годину.
У сковорідку наливаємо соняшникову олію і кладемо м’ясо. Обсмажуємо з двох сторін до готовності.
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо на розпечену сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо опеньки і обсмажуємо все разом 10 хвилин на середньому вогні. Перекладаємо на паперовий рушник.
Готове філе також викладаємо на рушник, охолоджуємо і нарізаємо шматочками.
Брусочками нарізаємо мариновані огірки. Сир також нарізаємо невеликими шматочками.
Яйця розрізаємо на 2 частини, потім ще на 2 і на більш дрібні шматочки.
Всі приготовані продукти кладемо в тарілку, додаємо сіль, перець, майонез і добре перемішуємо. Готовий салат подаємо до столу.