Салат не тільки швидко і просто готується, але і виходить дуже красивим

Для цього салату не потрібно нічого варити – швидкий, смачний, свіжий салат. Якщо ви поставите його на святковий стіл, вашим гостям він точно припаде до смаку.

Інгредієнти:

  • огірки свіжі, 2 шт;
  • морква, 1 шт;
  • пекінська капуста, половину;
  • горошок і кукурудза консервовані по маленькій баночці;
  • ковбаса копчена, 150 г;
  • зелена цибуля і зелень по пучку;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, майонез або соняшникова олія.

Приготування:

Капусту тонко шаткуємо, солимо і переминаємо руками.

Огірки ріжемо соломкою, морква натираємо на тертці для корейської моркви.

Змішуємо овочі, додаємо горошок і кукурудзу, нарізану зелень і зелену цибулю, ковбасу, порізану тонкою соломкою.

Часник дрібно січемо і додаємо в салат.

Перемішуємо і пробуємо, за смаком солимо і перчимо.

Заправити салат ви можете сметаною, натуральним йогуртом або соняшниковою олією.

Можна формувати салат в кільці і прикрасити його зеленню, розкласти порційно або подавати просто в салатник.

You cannot copy content of this page