Для цього салату не потрібно нічого варити – швидкий, смачний, свіжий салат. Якщо ви поставите його на святковий стіл, вашим гостям він точно припаде до смаку.
Інгредієнти:
- огірки свіжі, 2 шт;
- морква, 1 шт;
- пекінська капуста, половину;
- горошок і кукурудза консервовані по маленькій баночці;
- ковбаса копчена, 150 г;
- зелена цибуля і зелень по пучку;
- часник, 2 зубчики;
- сіль, перець, майонез або соняшникова олія.
Приготування:
Капусту тонко шаткуємо, солимо і переминаємо руками.
Огірки ріжемо соломкою, морква натираємо на тертці для корейської моркви.
Змішуємо овочі, додаємо горошок і кукурудзу, нарізану зелень і зелену цибулю, ковбасу, порізану тонкою соломкою.
Часник дрібно січемо і додаємо в салат.
Перемішуємо і пробуємо, за смаком солимо і перчимо.
Заправити салат ви можете сметаною, натуральним йогуртом або соняшниковою олією.
Можна формувати салат в кільці і прикрасити його зеленню, розкласти порційно або подавати просто в салатник.