Цей салат виходить особливо смачним з молодих буряків. Він стане відмінним гарніром до будь-якої страви, а також його сміливо можна поставити в якості закуски на святковий стіл.
Інгредієнти:
- 1 буряк
- 2 столові ложки соняшникової олії
- пучок зеленої цибулі
- пучок руколи
- молодий часник за смаком
- 1 свіжий огірок
- 150 грам сиру «Бринза»
- 1 столова ложка сметани
Приготування:
Буряк промиваємо, очищаємо і нарізаємо кружечками, а потім на кубики.
На сковороду вливаємо олію і кладемо буряк. Добре розрівнюємо в один шар і обсмажуємо на сильному вогні 2 хвилини. Потім вогонь зменшуємо і смажимо буряк ще 2 хвилини.
Зелену цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо пучок руколи і нарізаємо трохи молодого часнику.
Огірок очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиком. «Бринзу» нарізаємо кубиком.
У салатник кладемо всі приготовані продукти, додаємо сіль і перець за смаком, заправляємо сметаною і подаємо до столу.