Дуже ситний салат “Осіньк”, ним одним уже можна наїстися. Відмінний варіант, щоб розбавити сірі, хмарні, дощові будні. Звичайно, для нього необхідно підготувати та відварити інгредієнти, що займає чимало часу, але цей салат того вартий. Якщо Ви маєте час, то обов’язково спробуйте його.
Необхідні інгредієнти для приготування:
- відварена яловичина – 250 грам;
- солоний огірок – 3-5 штук;
- варена картопля – 3-4 штуки;
- варені яйця – 4-5 штук;
- волоський горіх – одна склянка;
- сир твердий – 150 грам;
- сметана для заправки;
- сіль за смаком.
Спосіб приготування
Попередньо необхідно відварити яловичину, дати їй охолонути. Потім нарізати дрібним кубиком. Картоплю відварити, дати охолонути, потім натерти на великій тертці. Яйця відварити, дати охолонути та натерти на середній тертці.
Солоні огірочки нарізати дрібним кубиком або соломкою. Твердий сир натерти на середній тертці. Волоські горіхи необхідно подрібнити.
Викладаємо салат шарами:
- Шар: відварена яловичина;
- Шар: солоний огірок;
- Шар: відварена картопля;
- Шар: варені яйця;
- Шар: тертий сир;
- Шар: волоський горіх.
Кожен шар промастити сметаною, якщо потрібно підсолити.
Ефектний та розкішний салат готовий. Шикарний варіант побалувати себе та свою родину або подати на стіл для гостей. Гості точно будуть ситими та задоволеними.