Цей простий салат готується на раз-два, ніколи не набридне і готується дуже просто. Цей салат нашвидкуруч із шістьох інгредієнтів виручить до приходу гостей, і навіть на святковому столі він виглядатиме шикарно. Спробуйте і переконайтеся самі, наскільки це смачно.
Для приготування знадобиться наступне:
- м’ясо 400 г;
- квасоля консервована 150 г;
- гриби мариновані150 г;
- цибуля зелена;
- майонез;
- сметана;
- сіль.
Спосіб приготування
Для початку відваримо курячу грудку. Відварюємо як завжди та нарізаємо.
Тепер нарізаємо мариновані печериці. Відправимо разом із грудкою у глибоку миску. Можна розрізати навпіл, а можна і дрібніше, дивіться до смаку.
Потім нарізаємо зелень. У цьому салаті дуже добре гратиме саме зелена цибуля. Її дрібно нарізаємо і додаємо до салату.
Також додаємо червону консервовану квасолю, але якщо у вас її немає, можете додати білу, але все ж таки червона буде краще виглядати. Попередньо відкинути на друшляк і промити кип’яченою водою, бажано.
Заправимо сметаною та майонезом у пропорціях один до одного. Перемішаємо. Можна посолити, за потреби, за смаком.