Рецепт дуже смачного салату “Королівська шуба” до святкового столу

Приготуємо салат “Королівська шуба”. Цю назву він отримав по праву. Дуже смачний салат на святковий стіл.

Що потрібно для приготування:

  • сьомга с/с – 200 – 250 г;
  • картопля – 3 – 4 бульби;
  • морква – 2 – 3 шт;
  • буряк – 1 – 2 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • майонез – до смаку;
  • ікра червона – 100 г (або за смаком).

Процес приготування

Спочатку відваримо овочі, картоплю, моркву. Відваримо яйця. 1 середню цибулину поріжемо дрібними кубиками, злегка помнемо руками, додамо 0,5 ч.л цукру, 1 ст. л оцту 9%, перемішуємо і залишимо маринуватися на 5 хвилин (якщо взяти червону салатну цибулю, то цей етап можна згаяти).

Беремо слабосолону сьомгу 250 гр, можна купити готову, але краще засолити самому, виходить смачніше і набагато дешевше.

Приступаємо до збирання салату:

  1. шар – червона риба кубиками;
  2. шар – маринована цибуля;
  3. шар – відварена картопля на тертці, майонез;
  4. шар – морква на тертці, майонез;
  5. шар – яйця натираємо на крупній тертці, майонез;
  6. шар – буряк тертий на великій тертці, майонез;
  7. шар – прикрашаємо червоною ікрою, але можете вибрати те що самі бажаєте.

Даємо салату настоятися і подаємо до столу. Цей салат також відмінно підійде до новорічного столу.

Багато хто не любить присмак вареної моркви в салаті, якщо збризкати моркву соком свіжого лимона, смак зміниться на краще.

Замітка!

Багато хто не любить присмак вареної моркви в салаті, якщо збризкати моркву соком свіжого лимона, смак зміниться на краще.

You cannot copy content of this page