У цій статті хочемо поділитися з вами дуже цікавим і ефективним методом зберігання часнику до нового врожаю. Менше слів, відразу пориступимо до справи.
Підстригаємо коріння часника. Але не все тому, що далі потрібно буде коріння підпалити – це обов’язковий пункт.
І ще один важливий момент, нам знадобиться віск. Свічку запалюємо, але спочатку готуємо весь часник, відрізаємо і підпалюємо. Зкупорюємо стебло, витрата парафіну тут невелика, тому це дуже бюджетний спосіб. Коріння також обробляємо парафіном. У результаті повинно вийти ось так.
Не розповідатимемо вам про біологічні уроки і т.д “сто років воно вам треба”, тут і так все зрозуміло. Робимо, як показано та спостерігаємо за результатом. Можете навіть провести експеримент над однією головкою.