Готуємо дуже смачні повітряні пончики за 15 хвилин

Вважається, що пончики робити і довго і складно. Однак ми хочемо поділитися з вами рецептом, завдяки якому гарячі та повітряні пончики стоятимуть на столі вже за 15 хвилин.

Для приготування нам знадобиться:

  • борошно – 0,45 кг;
  • кефір – 0,25 л;
  • цукор – 2 столові ложки;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • яйце – 1 шт;
  • сода – ½ чайної ложки;
  • олія – 3 столові ложки (в тісто) та невелика кількість для смаження;
  • сіль за смаком;
  • цукрова пудра (для посипання).

Спосіб приготування

У мисці змішують кефір, куряче яйце, олію, цукровий пісок і сіль. Склад доповнюють попередньо просіяним борошном.

Інгредієнти змішують – має вийти м’яке тісто. Заготівлю розкочують. Товщина пласта становить приблизно 1 см. Кружочки вирізають за допомогою склянки або іншого зручного пристосування.

Кружочки залишиться обсмажити до золотистого кольору та посипати цукровою пудрою.

You cannot copy content of this page