Вишукані баклажани в аджиці на зиму: це найкраще, що я гoтую з баклажанів вже 15 років

Баклажани в аджиці

Беремо 3 кг баклажан і ріжемо їх кружальцями по 1,5 – 2 см.

3 кг помідор,

1 склянка часнику,

2 величенькі гіркі перчини,

1кг солодкого перцю – перекрутить на мясорубці і покласти перекручені овочі до кастулі.

Добавить в овочеву масу : 3 столові ложки солі з вершечком,

5 столових ложок цукру, можна й більше, на смак кожного.

Ще додати 1 склянку олії і довести овочеву масу до кипіння.

Як овочева маса закипить, закласти туди кружальця баклажан і проварить на помірному вогні 20 хвилин.

Влить оцет 100-150 мг і варить ще 5-7 хвилин.

Закласти баклажани в прстерилізовані баночки і закрутить.

Вихід-15 баночок по 0,5 л.