Дуже простий, але неймовірно смачний рулет до чаю!

Швидкий і простий рецепт бісквітного рулету. Рецепт хороший тим, що ви можете кожен раз міняти начинку і отримувати новий десерт: будь-яке варення, макова начинка, крем заварний або сметанний, сухофрукти з медом або сирна маса.

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 склянки;
  • Цукор – 1 склянка;
  • Кефір – 1 склянка;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Сода – 1 ч. л .;
  • ванілін;
  • Варення для начинки.

приготування:

Перш за все, включаємо духовку і розігріваємо до 250 градусів.

У кефір додаємо соду.

Яйця необхідно збити з цукром і ввести в отриману масу кефір, борошно і ванілін.

Тісто необхідно ретельно розмішати, щоб не було грудочок.

Викладаємо на деко пергамент.

На пергамент необхідно вилити наше тісто і вирівняти його по всій поверхні, щоб добре пропеклося і було рівномірним.

Відправляємо тісто в духовку на 8-9 хвилин.

Готовий корж швидко перекладаємо на вологий рушник і викладаємо начинку.

Потім, за допомогою рушники звертаємо тісто в рулет.

Ми залишаємо наш десерт остигати.

Важливо! Не знімати рушник до повного охолодження тесту, щоб рулет не втрачав гарної форми.
Перед подачею десерт необхідно посипати цукровою пудрою.

You cannot copy content of this page