Дуже смачний салат на кожен день “Лебединий пух”. Також відмінна ідея до святкового столу

Салат “Лебединий пух”, дуже ніжний і ситний. Такий салат готуєтьсять дуже просто, виходить по-справжньому смачно. Також цей салат відмінно впишеться на наворочному столі.

Для приготуванння нам знадобиться:

  • 1 курячу грудку;
  • 3 яйця;
  • 2 середні картоплі;
  • 100 г сиру (у мене був червоний чеддер);
  • 1 цибулина;
  • половина або 1/3 пекінської капусти – регулюйте за бажанням;
  • 2 ст. л. оцту 0,5 ст. л. цукру та 0,5 ст.л. солі для маринаду;
  • маленька упаковка майонезу.

Спосіб приготування

Грудку, яйця та картоплю відварюємо. Поки вони остигають нарізаємо цибулю на тонкі півкільця і заливаємо її крижаною водою. Залишаємо так на годину, потім зливаємо всю воду, доливаємо 250 мл води кімнатної температури, додаємо оцет, цукор та сіль, залишаємо на годину.

Грудку ріжемо на кубики, викладаємо на блюдо і змащуємо майонезом. Викладаємо зверху цибулю, терту картоплю та змащуємо майонезом. Далі: тертий сир, майонез, терті яйця, майонез і дрібно порубану капусту.

Можна їсти відразу, або ж залишити на пару годин просочитися. Смачного!

You cannot copy content of this page