Груші та яблука – це чудовий дует від природи. Соковиті груші додають неповторний аромат і м’який смак, а кислі яблука роблять варення трохи кислотнішим і особливим.

Справжні гурмани завжди шукають нові рецепти, які б з’єднують ці фрукти в одну посудину. Ми радимо спробувати цей надзвичайно смачний рецепт варення з груш та яблук!Варення – це чудовий спосіб зберегти літню свіжість улюблених фруктів на зиму.

Приготування:

Груші та яблука приблизно 1:1 ,загалом 4-5кг порізаних ,на пару годин залити водою з содою з розрахунку на 1 літр води чайна ложка соди.Потім цю воду злити.Зварити сироп на 2 літр води 2 кг цукру.Як закипить кинути туди порізані яблука та груші,варити після закипання на повільному вогні постійно помішуючи десь годину,півтори,будете бачити по вигляду,в кінці додати столову ложку лимонної кислоти.Закрити в сухі чисті банки.

Буде варення з цілими дольками як мармелад.Так само можна зварити окремо з груш і яблук,але тоді вміст цукру треба регулювати.

You cannot copy content of this page