Готуємо дуже смачні м’ясні рулети, які з’їдаються на святковому столі просто “на ура”

Закусочний м’ясний рулет та соковита гаряча з будь-яким гарніром – це ідеальна страва 2 в 1, яку можна приготувати на святковий новорічний стіл! Після остигання начинене м’ясо можна подавати як закуску, а поки гарячі “пальчики”, то з овочами або гарніром відмінно поєднуються!

Розповімо про кілька можливих варіантів, вибирайте на свій смак. Як приготувати смачну закуску та гаряче на Новий рік або до будь-якого свята читайте нижче.

Порада!

Готуйте відразу багато – точно не пропаде.

Список необхідних інгредієнтів:

  • свинина – 1 кг;
  • куряче філе – 1 кг;
  • сир – за бажанням;
  • часник – 8 зубчиків;
  • чорнослив – 16 шт;
  • курага – 16 шт;
  • сіль перець;
  • мука – 2 ст.л;
  • сухарі – 2 ст.л;
  • олія – 1 ст.л;
  • сливки.

Процес приготування

Свинину та курячу грудку відбиваємо тонко, використовуйте два пакети, щоб нічого не бризкало убік. Чим жирніша свинина, тим смачніші рулети.

Беремо по черзі свинину та курку, кожен шматочок злегка посолимо і перчимо, між ними кладемо сир (за бажанням).

Не забуваємо видавити на м’ясо часник і розподіляємо чорнослив з курагою, згортаємо м’ясо в рулет і повертаємо боки.

М’ясні рулети “пальчики” обвалюємо в суміші з борошна та сухарів. Після чого обсмажуємо на олії з усіх боків, нагрівання сильне. Потім укладаємо м’ясо у форму.

Поливаємо зверху вершками і одразу в духовку. Запікаємо при температурі 200 градусів приблизно 30 хвилин.

Рулети з курки та свинини з часником та сухофруктами готові. Ця страва відразу виступить гарячим з овочами та гарніром, а після остигання можна і як закуску подати.

You cannot copy content of this page