Готую так помідори , всі хто спробує просять рецепт

👉Інгредієнти:

На дно літрової банки:

– 1 зубчик часнику

– 1 лавровий лист

– 1 лист смородини

– 1 лист вишні

– 1/2 від великого листа хрону (нарізати)

– 1 парасолька кропу

– 4-5 горошин чорного перцю

– 1 шт запашного перцю

– можна покласти трохи гострого перцю (з нігтик) для тих, хто любить гостріше 🌶

👉приготування:

Помідори промити, проткнути гострою вилкою “попки”.

Закласти в банки помідори, залити окропом, залишити на 15 хвилин.

Злити із банок цю воду, виміряти кількість, поставити на вогонь, додати сіль, цукор, оцет і до кипіння.

Залити помідори розсолом, закатати простерилізованими кришками, поставити вгору дном до повного охолодження.Перенести у місце зберігання.

👉Розсіл: на 1 літр злитої з банок води:

– 1 ст ложка солі з невеликою гіркою

– 1 ст ложка цукру з гарною гіркою

– 1 ст ложка 9% уксусу

Смачного!