Готую так вже 10 років, смачніше я ще не їла!  Соковите манго з гарбуза нa зимy.

Ну дуже смачний! Його можна просто їсти шматочками або додавати у випічку, торти, желе та інші десерти. На зиму готую манго з гарбуза. Всі хто пробував, не можуть відрізнити від справжніх .

Інгредієнти:

Гарбуз – 3 кг ( чистої ваги )

Апельсин – 3 шт

Лимон – 1 шт

Лимонна кислота – 10 г

Цукор – 600 г

Приготування:

Гарбуз почистити та порізати на невеликі кубики чи полоски, апельсин та лимон теж ріжемо такими кубиками. Перемішуємо все, додаємо цукор та лимонну кислоту і лишаємо все на 3 години, періодично помішуючи, щоб пустився сік. Далі гарбуз пересипаємо в банки, апельсин та лимон можна теж туди додати, а можна і не кидати. Заливаємо сиропом, який утворився, та ставимо стерилізувати на 30 хв. Якщо хочете, щоб кубики вийшли м’якшими, можна довше це робити. Закриваємо залізними кришками та укутуємо до ранку.