Салат виходить ніжним, смачним, легким, підходить для вечері або обіду, простого перекусу. Заздалегідь готувати овочі не потрібно, тому його так цінують господині, у яких часу завжди в обмаль.
Інгредієнти:
- ковбаса, підкопчене м’ясо (на вибір) – 310 гр;
- кукурудза – 1 банка;
- твердий сир (можна замінити напівтвердим) – 110 гр;
- салат “Айсберг” (можна замінити пекінською капустою) – 1 шт;
- сіль, перець – за смаком;
- майонез (домашній або покупний) – опційно.
Приготування:
М’ясну основу нарізаємо кубиками невеликого розміру, або смужками – як вам більше подобається.
Сир формуємо так само, як нарізали м’ясо.
Салат або капусту розриваємо руками, шматочки повинні бути маленькими.
Видаляємо рідину з банки з кукурудзою і додаємо її до інших компонентів.
Все вимішуємо, заправляємо майонезом, укладаємо в салатник і подаємо. Не забувайте подрібнити улюблену зелень і додати до салату.