Якщо Ви ще не готували такий салат, то обов’язково приготуйте. Смакота неймовірна!

Салат з ПЕЧЕРИЦЬ та болгарського перцю на зиму 😋

Інгредієнти:

1,5 кг печериць

1,5 кг болгарського перцю (кольорового)

0,5 кг цибулі

Маринад:

200 г цукру

200 г оцту 9%

100 г води

100 г олії

2 ст. л. кам’яної солі (з чубчиком)

Приготування:

Порізати цибулю і болгарський перець дольками які Вам до вподоби, вибрати бажано менших розмірів печериці, засипати в кастрюлю, залити маринадом, довести до кипіння і після того як закипіло варити ще пів години. Потім гарячий салат розкласти в стерилізовані банки, залити росолом і закрутити стерилізованими кришками, закутати банки рушником або іншим способом.

Смачного!