Якщо ви ще не знаєте про такий смачний салат, раджу приготувати! Салат “Люкс” на зиму

Простий рецепт, як приготувати салат “Люкс” на зиму, дуже популярний і щороку по ньому заготовляють багато баночок овочевої смакоти. 

Інгредієнти:

1кг помідор

350 гр моркви тертої

1кг солодкого перцю

300 гр цибулі

1 кг капусти

Овочі порізати, перемішати та додати:

50 гр солі

250 мл раф. олії

50 гр цукру

80 гр оцту

Знову все перемішати, скласти все в стерилізовані банки і поставити все стерилізуватися – 0,5 л. банки 40 хв. З усіх продуктів вихід – 8 півлітрових баночок. Поставити вгору дном і накрити теплим пледом до наступного дня.