Незвичайний і напрочуд смачний: гладкий, легкий, пронизаний великою кількістю крему! Готується легко і швидко, з дешевих і доступних інгредієнтів!
Інгредієнти:
- печиво – 500 г;
- банани – 3 шт;
- ківі – 5 шт;
- молоко – 200 мл.
Для крему необхідно:
- цукор – 150 г;
- молоко – 500 мл;
- яйця – 2 шт;
- борошно – 3 ст.л;
- масло вершкове – 200 г.
Для глазурі:
- вершки жирні – 30 мл;
- шоколад темний – 50 г.
Приготування:
Змішуємо всі інгредієнти крім вершкового масла і варимо на невеликому вогні заварний крем, постійно перемішуючи до густого стану. Охолоджуємо.
Вершкове масло потрібно заздалегідь вийняти з холодильника і розм’якшити. Збиваємо масло і порційно додаємо крем, збиваючи до однорідності і пишності.
Фрукти ріжемо кружальцями.
Форму для торта накриваємо плівкою.
Печиво вмочаємо в молоко і викладаємо перший шар. На нього крем і шар з бананів і ківі.
Знову шар печива, крему і фрукти.
Чергуючи шари, формуємо весь торт, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин.
Виймаємо торт з форми, покриваємо глазур’ю і ставимо в холодильник на 30 – 40 хвилин.