Простий і смачний салат. Всього 4 інгредієнта і 10-15 хвилин приготування.
Родзинка страви – чорнослив, який і надає незвичайності салату і робить його несхожим на інші овочеві варіанти.
Інгредієнти:
- філе куряче, 1 шт;
- огірок свіжий, 2 шт;
- яйця, 5 шт;
- чорнослив, 200 г;
- майонез, сіль, перець, зелень.
Приготування:
Якщо у вас сильно пересушений чорнослив, його краще запарити кип’ятком на кілька хвилин, злити і віджати, потім порізати шматочками.
Огірок також ріжемо кубиком.
Зелень дрібно січемо, яйця варені нарізаємо в довільній формі.
Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом за смаком, досолюємо, якщо є необхідність і перчимо.
Подаємо до столу. Смак у салату багатий, незважаючи на ту невелику кількість продуктів в складі.