Легкий і освіжаючий салат з зеленого консервованого горошку і пекінської капусти, з дуже смачною та оригінальною заправкою

Готую його постійно і всі задоволені. Салат без майонезу на кожен день!

Інгредієнти:

  • капуста пекінська, 400 – 500 г;
  • горошок консервований, 1 банка.

Для соусу:

  • молоко, 50 мл;
  • олія соняшникова, 00 мл;
  • сіль, третина ч.л;
  • лимонний сік, 2 ч.л;
  • часник, зубчик;
  • гірчиця французька, половина ч.л.

Приготування:

Шаткуємо капусту. Для заправки в молоко наливаємо олію і за допомогою погружного блендера збиваємо до хвилини в густу масу.

Додаємо в соус часник, пропущений через прес, сік лимона, сіль, гірчицю. Перебиваємо ще раз блендером. Соус виходить дуже густим.

Капусту змішуємо з зеленим горошком, соусом і перемішуємо.

Я часто ще додаю великі пучки нарізаної петрушки і кропу, дуже свіжо і корисно.

Такий соус також відмінно підійде до будь-якого салату, який заправляється майонезом, можна з ним збирати і закусочні торти.

You cannot copy content of this page