Маринована капуста в оцті дуже добре зберігається та має чудовий смак.

Така закуска чудово підходить до різноманітних страв та неодмінно сподобається всій родині. Головне вибрати якісні овочі для приготування

Інгредієнти:

Білокачанна капуста 1,5 кг.;

Свіжа морква 400 гр.;

Цукор пісок 50 гр.;

Морська сіль 40 гр.;

Лавровий лист 2 шт.;

Перець чорний горошок 6 шт.;

Чиста вода 1,5 л.;

Харчовий оцет 5 ст. л.

Приготування:

Білокачанну капусту пошинкуйте тонко та покладіть у ємність.

Почистьте моркву, помийте, натріть на терці з великими отворами та додайте до капусти.

Перемішайте овочі руками та легенько пожмакайте їх.

В стерильні скляні та сухі банки покладіть лаврові листки й перець.

Потім вкладіть овочі та притисніть їх трохи.

В киплячу воду додайте цукор, сіль й харчовий оцет.

Відразу залийте цим розсолом банки з капустою та закатайте простерилізованими кришками.

Накрийте теплою ковдрою та залиште охолоджуватись.

Перенесіть капусту до холодильника на зберігання.

Смачного!

You cannot copy content of this page